Izjava o zasebnosti

Kdo smo

Naslov naše spletne strani je www.lektorca.si

Štefan Daničič s.p.

Dolenji Boštanj 103a

8294 Boštanj

Davčna številka: 97493228

Matična številka: 6985572000

Zavezanec za DDV: NE
Datum vpisa: 07.01.2016.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj?

Elektronski naslovi

Pri oddaji povpraševanja preko kontaktnega obrazca hranimo vaš e-naslov in morebitne podatke, da vam lahko pripravimo ponudbo, za katero ste povpraševali. Po izvedbi morebitnega dela, vaš elektornski naslov ne uporabljamo v komercialne namene, prav tako ga ne delimo s tretjimi osebami.

Zunaj naše spletne strani, uporabnika več ne sledimo.

Statistika

Google Analytics
Na spletni strani uporabljamo servis Google Analytics za vodenje statistike obiska.

S kom delimo vaše podatke

Spletna stran deli vaše podatke o obisku samo s servisom Google Analytics. Lekotrca.si ne deli nobenih drugih podatkov s tretjo osebo.

Kako dolgo shranjujemo vaše podatke

Vaš elektronski naslov, ki ste ga nam posredovali, hranimo do uspešno zaključenega dela in maksimalno še 90 dni po opravljeni storitvi.

Upravljavec spletnih strani

Družba Štefan Daničič s.p. je odgovorna za shranjevanje in obdelavo osebnih podatkov, hkrati pa je tudi ponudnik storitev. Podrobnejše podatke o družbi in možnosti, kako z nami navezati stik, najdete v kolofonu.

Če imate vprašanja ali če nam želite sporočiti svoje želje oziroma komentarje, ki jih imate v zvezi z varstvom podatkov, nam prosim pišite na info@lektorca.si.

Zaradi sprememb zakonodaje s področja varovanja osebnih podatkov moramo od časa do časa prilagoditi določbe, ki se nanašajo nanj. Na tem mestu vas bomo obveščali o morebitnih novostih.

Dodatne informacije

Kako varujemo vaše podatke

Vaše podatke shranjujemo na zavarovanem strežniku pri podjetju iServer d.o.o., kjer tudi gostujemo spletno stran. Elektronski naslovi so shranjeni brez imen in ostalih podatkov.